Lidgelden

Het bridgeseizoen loopt van 1 juli tot 30 juni.

Dit verplicht ons om het jaarlijks lidgeld op te vragen.

De VBL-bijdrage voor het seizoen 2021-2022 is vastgesteld op 36 EUR. Hierop wordt ingevolge corona door VBL een korting toegestaan van 6 EUR.

Deze korting is in principe voor de clubkas, maar  de Brechtse bridgeclub geeft deze integraal aan de leden.

Voor een jaarabonnement op ‘Bridge beter’ betaal je voor de digitale versie 8 EUR en voor de gedrukte versie (in je brievenbus) 20 EUR.

Dus samengevat: (1)

• als je enkel het VBL-lidgeld wil betalen stort je 30 EUR
  • VBL-lidgeld + Bridge Beter digitaal 38 EUR
  • VBL-lidgeld + Bridge Beter magazine thuisbezorgd 50 EUR.

Aan onze leden die hun VBL-lidgeld in een andere club betalen vragen wij een bijdrage van 10 EUR.

Gelieve je bijdrage te storten op rekening BE93 7512 0670 9767 van de Brechtse bridgeclub ten laatste op 25 augustus 2021.

De VBL verzekert de clubs, de leden en vrijwilligers voor burgerlijke aansprakelijkheid en lichamelijke ongevallen, zowel voor alle activiteiten, als van de weg naar en van de activiteiten.
Tevens krijgt een lid korting bij bestelling van boeken, cd’s enz..

U kan deelnemen aan viertallenwedstrijden, tornooien enz..

(1)(Lidgeld voor onze club : 10,00 EUR ; maar wij geven een tegemoetkoming van 10,00 EUR voor leden die via Brechtse Bridgeclub aansluiten bij VBL)